ماذا تعرف عن مطور المالتيميديا , وهل مطلوب فى سوق العمل؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed ibraheem hassn , مطور اندرويد تحت التمرين , عمل حر
تاريخ النشر: 2015/01/05
Ahmed Abdel mohsen
من قبل Ahmed Abdel mohsen , أخصائي حاسب آلي , النيل للنقل الثقيل

تخصص "المالتيميديا" ده خاص بقسم  الجرافيك - الرسوم المتحركة . وده بيحتاج انك بتبقى على علم وعندك على الأقل أبجديات التعامل مع برامج الجرافيك المختلفة والمجال ده مالهوش اي علاقة بمجال الشبكات .

 اما عن سوق العمل طالبه او لا . طبعاً مطلوب وكله على حسب اطلاعك على البرامج والتعامل عليها وخبراتك اللي ممكن تكتسبها . فيه برامج كتيرة للناس المتخصصة في المجال ده منها برنامج

After Effect

وبرامج تانية خاصة بالثري دي  والأنيمشن

وربنا يوفقك

ياسر الظلماني
من قبل ياسر الظلماني , distribution electrical engineer , الشركة السعودية للكهرباء

يمكن ان نقول انها مجموعة من مكونات البيانات المتنوعة الانواع والمدمجة سوية كالڤيديۆ والصوت والصورة والنصوص وعناصر الحركة. والتي يمكن ان تعرض وتعالج بواسطة اجهزة المعالجة الالكترونية (كالحواسيب)