Grammar is the backbone of a language and without it, any single thing you know may be flux. Can u develop this idea ?

تم إضافة السؤال من قبل Fateh Guerdi , Teacher of English language , Malek Ben Naby Secondary School
تاريخ النشر: 2015/01/03
Raul Abad
من قبل Raul Abad , TEACHER , MITAD DEL MUNDO SPANISH SCHOOL

is not clear  , but  i think  that    grammar is important , very important  but    without grammar  everything can be  confused