How possible is to gain weight by lifting weight?

تم إضافة السؤال من قبل Nasser Khan , manager , Godrej Group
تاريخ النشر: 2013/07/04
OMAR KHALED HAIDER OMAR
من قبل OMAR KHALED HAIDER OMAR , IT incharge and admin , Uttaran Properties Ltd

If you want to gain weight by lifting weight first of all you told about your wight

Daniel Sarmasan
من قبل Daniel Sarmasan , Instructor Fitness / Personal Trainer , Club Sportiv Gold Star

you will definiteli gain weight if you eat properly to gain weight .
if you want to cut fat , you need to eat to cut fat .
but the point is everyone can change if you know what to do .