ماهي اهم الداتا التي يجب على مهندس drive test التحقق منها خلال البداء او قبل البداء فى استخدام برنامج Tems؟

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Abaker Ezeldin Mohamed , IT help desk technician , Sudan Radio and Television Broadcasting
تاريخ النشر: 2014/12/30
Arabi Nabeel Sheikh Qassem
من قبل Arabi Nabeel Sheikh Qassem , Operation Leader & DCF ALO PM. , Gulf generations for integrated systems

من اهم المعلومات هي. اتجاه الدكتور  والتلت

Mohamed Abdelatty mahmoud
من قبل Mohamed Abdelatty mahmoud , CM Engineer , اريكسون

  • التاكد من السيل فايل وصحته
  • نوع الدرايف تيست المطلوب: سنغل سايت/ كلستر/ شكوى/ او مقارنة مع مشغلين اخرين
  • الجيل المراد اختباره/ 2جي/ 3جي/4جي
  • لازم يبقى معاه ال AZMUTH والاتجاه بتاع كل CELL
  • والتاكد من قييمة الباور المنعكس من كل انتينا
  • ويحدد ال CROSS SECTOR على اى BAND

Omer Elsorag
من قبل Omer Elsorag , مهندس , سوداتل

  • التاكد من السيل فايل وصحته
  • نوع الدرايف تيست المطلوب: سنغل سايت/ كلستر/ شكوى/ او مقارنة مع مشغلين اخرين
  • الجيل المراد اختباره/ 2جي/ 3جي/4جي
  • الادوات: جي بي اس/ الهواتف والشرائح/ الالبتوب ومصدر الطاقه له/ وصلات ال يو اس بي
  • افتح التيمس حمل السيل فايل والخرائط والمسارات المحددة اذا كان كلستر
  • وصل العدة: الجي بي اس اولا ثم الموبايلات
  • اعمل كونكت للكل(جي بي اس و الموبايلات)
  • جهز فولدر لحفظ اللوغ فايل قبل بدء الداريف تيست والتجيل.

afnan almawajdeh
من قبل afnan almawajdeh , TAC engineer , Estarta

التحقق من صحه الادوات  وال GPS

التحقق من تركيب الهوائي واتجاه ال Director , tilt

mohammad almustafa abdallah
من قبل mohammad almustafa abdallah , Telecommunications Engineer , NOKIA JV

بيانات الموقع والمتطلبات الفنية المطلوب توفيرها من قبل الموقع

Mohamed Abaker  Ezeldin Mohamed
من قبل Mohamed Abaker Ezeldin Mohamed , IT help desk technician , Sudan Radio and Television Broadcasting

قبل بداء ال  survey    يجب التاكد من ان الادوات الاتيه ليست بها اي مشاكل التحقق من عمل GPSالتحقق من شبكات االهاتف فى حاله 2G 3G 4G على حسب ال case التحقق من توفر inverter لتوفير كهرباء للاب توب