What is one of the major considerations in creating an AV solution for an important historical site?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed A. ElSaid , Audio Visual Engineer , ESE Pro. - Said Al Ajou.
تاريخ النشر: 2014/12/22
syed Muhammad yasir
من قبل syed Muhammad yasir , Audio Visual / IT Engineer , Paragon Constructors (Pvt.) Ltd.

To employ best practices to avoid the degradation of the site and utilized the AV technology to create a reasonable attraction.

Santana Miranda
من قبل Santana Miranda , Service & Support Manager , G7 Company

The Preservation of the site