When developing an AV solution for a client, whose input is most crucial for determining system requirements?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed A. ElSaid , Audio Visual Engineer , ESE Pro. - Said Al Ajou.
تاريخ النشر: 2014/12/22
Omer Khan
من قبل Omer Khan , ICT Design Manager , Red Sea Global

The most crucial input for determining the solution for the AV design, comes from the End User of the AV design.