The suitable method which use when there are fluctuate of price A- FIFO B- LIFO C- weighted average

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany
تاريخ النشر: 2014/12/10
Alaa Gharieb Ahmed Ahmed Abou-Eita
من قبل Alaa Gharieb Ahmed Ahmed Abou-Eita , Finance & Administrative Manager , Arab Media Investments Company

C

Donny David Chandy
من قبل Donny David Chandy , Operations Manager , Magus International

C is the best option for varying prices of that product.

Faraz Sultan
من قبل Faraz Sultan , Audit and Accounts Manager , Abdulla Al Mulla Auditing Of Accounts

C

Terry Jacob
من قبل Terry Jacob , Associate Level 1 , Bnp Paribas securities service

C