اذا كان في فريقك مندوب مبيعات يحقق مبيعات عالية ولكنه غير متعاون ويؤثر على اداء زملائه في الفريق ما التصرف السليم لعلاج المشكلة؟

تم إضافة السؤال من قبل Raed Alghazo , Sales Manager , ARKAN INSURANCE BROKERS
تاريخ النشر: 2014/12/05
طارق عبدالله طه محمد النجار
من قبل طارق عبدالله طه محمد النجار , مندوب مالي , الشرقيه للضفائر الكهربائيه

ترقيته الي مدير مبيعات حتي يستوجب عليه التعاون لانه جيد في عمله وله افكار جديده لانه يتميز في عمله

سوف اقوم  باجتماع بين المناديب واقول لهم ان التعاون فى العمل سوف يزيد من نسبه المبيعات واقول لهم ان يكونون متعاونين فى العمل حتى نزيد من نسبه المبيعات واستمع لهم جميعا ومن يكون عنده مشكله علينا حلها جميعا ويكون عليا الاقتراب منهم ونكون اسره واحده ونتعاون جميعا

Saber Mohamed metwaly hassan
من قبل Saber Mohamed metwaly hassan , Team leader , شركه عباد الرحمن للتنمية والاستثمار العقاري

لازم اتعامل واتكلم معاه بشكل ودى وشخصى واوصله انه مفيش حد بيحقق نجاح لوحده لانه لو لوحد ازا صاحب العمل مش محتاج للموظفين معاه عشان ينجح وتزيد الشركه مبيعات ولازم اوصله انه لو انه تعاون مع زمايله لو بيحقق حد معين او تارجت انه هيزيد اكتر لو كان فى تعاون بين زمايله واحاول اضعه ف منصب يجبره بالتعاون

Mohamed abdelsalam shabrawi
من قبل Mohamed abdelsalam shabrawi , Regional Director for the Arab Republic of Egypt , african energy company

غذا كان يؤثر على أداء الاخرين في تحقيق المستهدف البيعي فعلى إتخاض قرار معه بشكل ودي أولا ثم بشكل رسمي إن لم ينصاع لأوامر الشركة

فما حاجتي برجل يحقق المستهفد البيعي له ويؤثر علي الجميع فلا يتحقق المستهدف البيعي لفريق العمل بشكل كامل

وأيضا فريق العمل يعقد لهم إجتماع يناقض فيه لماذا يتقدم عليكم ويشعركم بالفشل فيؤثر هو عليكم فتفشلون أنتم وينجح هو

Asim Azaldeen Abdalrahman Mhammed
من قبل Asim Azaldeen Abdalrahman Mhammed , Property Manager , TAAM PROPERTY

سادعو الي اجتماع لمناشة الامر في حضور كل المناديب وساشرح اهمية التعاون في العمل وانعكاسه على نسبة المبيعات الكلية ومضار عدم التعاون والفرص الضائعة لعدم التعاون واستمع الي اسئلتهم جميعا واجيب عليها وفي ختام الاجتماع ساتخذ قرار مهما بالزام اي فرد في الادارة بالتعاون مع زميله وان مخالفة هذا التوجيه سعرض فاعله للمساءاة ..