ما آخر التكنولوجيا فى عالم السيارات؟

تم إضافة السؤال من قبل محمدابراهيم احمد حسين حسين , مشرف ورشه , AC Delco
تاريخ النشر: 2013/07/02
mai hassan
من قبل mai hassan , >>> , بورتريه

اخر حاجه كنت سمعت عنها اللى هى خاصيه ال G P S اللى بعد كدا لسه مسمعتش حاجه عنه

mohamed elshewy
من قبل mohamed elshewy , abseman , saipem

سياره بدون وقود وتعمل بشحن الكهرباْ وبدون سائق

ahmed atta
من قبل ahmed atta , مشرف انتاج , فؤاد هاوس لصناعة سوسة السيارات

السياره التي تسير بالموجات الصوتيه

ayman samir
من قبل ayman samir , مهندس استقبال , مركز بنز

فرامل sbc - نظام الاتزان على الطريق - نظام رفع السياره عن مستوى الطريق فى حاله زياده الحموله - الرؤيه اللليليه - نظام محدد السرعه - نظام تنبيه السائق - نظام التحكم السياره عن طريق الانترنت

mohamed moustafa moustafa
من قبل mohamed moustafa moustafa , مسؤل عن المبيعات ولاداره , شركه العمده لقطع غيار السيارات

السياره اللي بتركن لوحدها

Ibrahim Ali Hassan Ali
من قبل Ibrahim Ali Hassan Ali , مهندس ميكانيكا سيارات نقل تقيل , المجموعه العالميه لصيانه الشاحنات التجاريه(G CC)

استخدام  الfuel cells  في السيارات الكهربيه pure electric ولكن بدلا من الهيدروجين  بسسبب مشاكله  بيفكرو في الميثان