لو تهت مع فريقك في الصحرا بالعربية و لقيتم طريقين، طريق "أ" وانت متأكد انه الطريق الصحيح، و الطريق "ب" و اللي فريقك مُصر يمشي فيه هتعمل إيه ؟

تم إضافة السؤال من قبل wael mohammed , -Branch Manager , canal regional company
تاريخ النشر: 2014/12/04
hossam azzam
من قبل hossam azzam , Fast food restaurant,s manager. , alexandria-egypt

هنا يجب على اقناع كل فريق عملى بالسير فى الطريق الصحيح

بالمنطق و العقل و الحكمه و بكل المعلومات

التى اعرفها و تؤيد صحه رائى

Awais Raja Muhammad
من قبل Awais Raja Muhammad , Internee , POL Pakistan Oilfield Limited

أخي لم أفهم سؤالك يرجى توضيح . هل لديك وظيفة هناك ؟؟؟