How do Energy Performance Indicators improve the overall Energy efficiency of an organization ?

تم إضافة السؤال من قبل Ali Ahsan , Project Quality Manager , R&D Public Sector Organisation
تاريخ النشر: 2014/12/04
Massinissa BOUHADDA
من قبل Massinissa BOUHADDA , Energy Steward , Novo Nordisk

  Energy performence indicators help us have a measurable target that will help us later to achieve  these goals and ensure continuous improvement