IN EPC contract (energy performance contract) how is possible to ensure customer payment ?

Energy Performance Contract

تم إضافة السؤال من قبل Luigi Stefanizzi , Consultant , StudioStefanizzi.it
IKECHUKWU EVEREST AKWUIWU
من قبل IKECHUKWU EVEREST AKWUIWU , PRINCIPAL MANAGER LEVEL 14 , POWER HOLDING COMPANY OF NIGERIA

TO ENSURE THAT CUSTOMER SATISFACTION IS HIGH BY: (1) DELIVERING ACCURATE ENERGY BILL; (2) SUSTAINABLE, UNINTERRUPTED, COST-EFFECTIVE AND DURABLE ENERGY SUPPLY.

Zaidan Fansuri
من قبل Zaidan Fansuri

By installing additional real time online monitoring system for their consumption. so we monitor and record the data through our web online.