Reply honestly, how do you see yourself in five years? أجب بصراحة، كيف ترى نفسك بعد خمس سنوات؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Tharwat , Senior Accountant , ASKAF GENERAL TRADING
تاريخ النشر: 2013/07/02
Ahmed Tharwat
من قبل Ahmed Tharwat , Senior Accountant , ASKAF GENERAL TRADING

Minister of Finance

ahmed abo khalil
من قبل ahmed abo khalil , accountant , Special project

certified management accountant

Mohammed ansari
من قبل Mohammed ansari , Sales Promoter , LUUP Mobile Payment Solution

As a Regional Manager

ahmed afify
من قبل ahmed afify , Marketing , May way foundation

Planning is the answer .
we must determine :
1- Where am I?
2- Where I want to go?
3- How arrive to there?

ahmed khalil
من قبل ahmed khalil , accountant , Supermarket

professional cost accountant

swikriit niroula
من قبل swikriit niroula

i want to be a packet of knowledge and experience.
I want to grow my self as a manager in a MNC and want to earn at least25000$ per month in5 years