نفسى اشتغل في إدارة المشروعات اعمل PMO وPMP ولا ’MBA ولو MBA بتفرق المكان؟

تم إضافة السؤال من قبل Hassan Anwar , I.T Project Coordinator and ERP project Coordinator , Universalgroup
تاريخ النشر: 2014/11/23
Mohamed Arafa
من قبل Mohamed Arafa , مهندس موقع , جمعيه النيل

PMP تعتبر اهم شهاده فى اداره المشروعات و مطلوبه فى مهظم الشركات بمختلف التخصصات

غير كدا انك تعمل ال MBA فدا بيفرق كتير ف الشغل و بيدك تمير عن باقى المتقديم لذلك افضل تكون من مكان كويس