What are some good examples of IT systems deployment planning?

تم إضافة السؤال من قبل dana tutunji , Architect , Helou Trading Co
تاريخ النشر: 2013/07/02
Muhammad Noman
من قبل Muhammad Noman , Sr SharePoint Consultant , Prince Sultan University

Business Analysis Currently Running Processes Requirement Analysis for Business requirement Right package for the requirements Creating SOW Deploying System