Best short term courses in Accounting which will help career growth?

تم إضافة السؤال من قبل Ajisad Ashraf , Accountant , Gulf Marketing Group
تاريخ النشر: 2014/11/19
MALIIK SOHAIL ABBAS
من قبل MALIIK SOHAIL ABBAS , ACCOUNTS MANAGER , AL RAWDAH GREEN SWEET WATER

BEST SHORT TERM COURSES

PIPFA

CPA

PEACH TREE ACCOUNTING

ORACLE FINANCIAL

TALLY

IF YOU ARE DEGREE HOLDERS

Satish Koottala
من قبل Satish Koottala , Accountant , City Diamond Contracting LLC

Certified Management Account (CMA).. Worth the knowledge within less duration. Probably if you are ready to work hard.