ما هي اهم الخطوات (الاجراءات)التي يجب عملها قبل انزال المنتج الى السوق حتى تضمن تسويق المنتج ومنافستة للمنتجات الاخرى؟

تم إضافة السؤال من قبل mohammed aldebaia , مدير عام , الادارة المحلية
تاريخ النشر: 2014/11/15
ahmed tarek khamis mohamed el beda
من قبل ahmed tarek khamis mohamed el beda , مندوب مبيعات , فارما اوفر سيز لتوزيع الادويه

يتم عمل اعلان عن المنتج عبر التلفاز من ناحيه ومن الناحيه الاخرى عن طريق مناديب الدعايه بالشركة ف بالتالى يتم نزول المنتج السوق ويكون الصيدلى عرف المنتج ده بيعمل ايه