Provide of single colonies when inoculation of media in Petri dishes used to:

<p style="text-align:left;"><strong>a- identification of bacteria</strong></p> <p style="text-align:left;"><strong>b- see whether a culture is pure or mixed</strong></p> <p style="text-align:left;"><strong>c- a &amp; b</strong></p> <p style="text-align:left;"> </p> <p style="text-align:left;"><strong>d- non of the above</strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل mohammad ali , رئيس قسم المختبرات , مؤسسة متحده التطوير
تاريخ النشر: 2014/11/10
Mohamed  shaheen
من قبل Mohamed shaheen , مدرس كلينيكال باثولوجي , كلية الطب جامعة الأزهر

A---A

mohamed sabeen
من قبل mohamed sabeen , QHSE Manager , Novus catering service

a- identification of bacteria

asma RAMZI
من قبل asma RAMZI , services a la clientéle et assistances a distances , b2s casa

pour obtenir nature et non de la colonie c a d pour identifier la bacterie et gram + ou -