How can we relate development life cycle with project management life cycle ? Are they same of different ?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Usman Tariq , Visiting Faculty , National University of Science and Technology
تاريخ النشر: 2014/10/29
Shailesh Chirputkar
من قبل Shailesh Chirputkar , ITIL Processes like Service Delivery, Capacity Management and Business Continuity for America's , RAD Americas, Operational Services MetLife

Project Management and Development Life Cycle Management are similar. Phases of both are inception, analysis, development, quality testing and release or production.