When drawing in 2D what Axis do you not work with? Choose one of below. A. X B. Y C. Z D. WCS

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Shakeel , CAD Design Manager , M/S zeeruk Intl.
تاريخ النشر: 2014/10/28
aqib raza
من قبل aqib raza , Design engineer , Interarch buildings products pvt. Ltd

Z

Muhammad Hammad Khan
من قبل Muhammad Hammad Khan , Sr. Site Architect , Aedas Architects

It depends on which2 axis you are using for2D drawing. Generally, it is Z-Axis if you are working on X & Y axis

Wadie Naggar
من قبل Wadie Naggar , MECHANICAL TECHNICAL CHIEF ENGINEER , ORASCOM CONSTRUCTION

Z

MD AQUIL ABBAS
من قبل MD AQUIL ABBAS , TECHNICAL ADVISOR , ACTION FOR SOCIAL CHANGE

In any2D drawing there is no any concept of the thirs direction i.e Z direction, hence option C is correct