which software is best to create designing vector , freehand , adobe illustrator or Corel draw . you are can choose only one of the 3 software ?

تم إضافة السؤال من قبل alireza shelt , Graphic Designer , Amico Group (Aras khodro diesel)
تاريخ النشر: 2013/04/02
Zaid Rabab'a
من قبل Zaid Rabab'a , Software Development Team Leader , Al-Safa Co. Ltd.

Adobe Illustrator of course i use corel draw it not prefect as illustrator

Roba Al-Assi
من قبل Roba Al-Assi , Brand and Communications Director , Bayt.com

Adobe Illustrator.
They have been dominating the market.

Muhamed Misreen
من قبل Muhamed Misreen , CREATIVE DESIGHNER AND ACCOUNT HOLDER , LC PRINTERS AND ADVERTISING AND INODATA ISSOGEN

adobe illustrater is best for vecter desighn

Ali Raza Syed
من قبل Ali Raza Syed , Virtual Assistant (Online) , PIDC-LC

1.
Adobe Illustrator 2.
Corel Draw 3.
Scribus (If you are a ubuntu or linux user)

Monia Seddik Mahdhaoui
من قبل Monia Seddik Mahdhaoui , Information System,Webmaster and computer software , institution

Corel draw

Ameer Shahbaz
من قبل Ameer Shahbaz , Senior Graphic Design

Adobe Illustrator is best and very easy to design Vector files

Willem Verwey
من قبل Willem Verwey , Director , Metagon Studio

I use Corel Draw, however I do believe Illustrator is better.
Also more companies use Illutrator.
I also believe that the confersion to Illustrator wont be so ainful.

JESUS PERGES
من قبل JESUS PERGES , Creative Graphic Designer , ALHAMRANI UNIVERSAL

Adobe Illustrator and corel draw

Ramiro Muega
من قبل Ramiro Muega , Senior Visual Merchandiser , Ever Fashion / Dolce & Gabbana/ Valentino/ TomFord/ Jimmy Choo/ Ferragamo

adobe illustrator this is one of the best

Taiwo Ademola
من قبل Taiwo Ademola , Manager , Dan Press

Corel Draw though it depend on individual area of interest, for me am use to Corel Draw