The targets of auditing payment leaves ( Bills of exchange ) are:

<p style="text-align:left;">verify the validity of evaluation Payment Exchange</p> <p style="text-align:left;">sure the balance of payment papers</p> <p style="text-align:left;">  Make sure that the obligation to pay any securities issued for indebtedness</p> <p style="text-align:left;">all of the bove</p> <p style="text-align:left;">non</p>

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/10/28
Salah Othman Yousef Alshambaati
من قبل Salah Othman Yousef Alshambaati , مدير ادارة الحسابات , شركة انفال الجديدة للتجارة والمقاولات

Fourth answer

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

all of the bove

Abdallah Abu Zeyad CMA
من قبل Abdallah Abu Zeyad CMA , Finance Account Manager , Toyota - Abdul Latif Jameel Motors - KSA

All of it,