What is best way to force Linux system to remind me on my birthday ;-)?

تم إضافة السؤال من قبل Syed Javed , it consultant , Infosys
تاريخ النشر: 2014/10/27

I think you can use crontab utility, set it on birthday date, as example:0011 * /home/user/birthday_recall.sh and write little script which will sent message at  your email.

Bijay kumar Shah
من قبل Bijay kumar Shah , IT Officer , Himalayan Snax and Noodles Private Limited

Set the cron job to send message on your birthday