Why to organisations appoint first aid staffs and fire wardens?

تم إضافة السؤال من قبل RONALDSON KATEREGGA , HSE OFFICER , aljaber
تاريخ النشر: 2014/10/27
daniel isioma Iyase
من قبل daniel isioma Iyase , HSE officer , Almusta Contracting Qatar

companies appoint first aid staff and fire warden in order to reduce to a zero or minimum level the outbreak of fire and casualties in any emergency situations