In land desktop when alignment menu disappear and you can't find it in short menu when you select alignment in drawing? How to back it to work ?

تم إضافة السؤال من قبل Omair Abduljaleel Ali Al-Quliey , مدير لمكتب المهندسين اليمنيين , مكتبي مكتب المهندسين اليمنيين
تاريخ النشر: 2014/10/24
محمد يونس
من قبل محمد يونس , مهندس مشرف , الشركة العامة للكهرباء

I did not understand your question using the Arabic language as possible and thank you

Omair Abduljaleel Ali Al-Quliey
من قبل Omair Abduljaleel Ali Al-Quliey , مدير لمكتب المهندسين اليمنيين , مكتبي مكتب المهندسين اليمنيين

In command line you will write the following:

Filedia

then press Enter.

it will ask you to choose between number0 or1 ..

first choose1 and Press Enter.

Now you will see Alignment short menu back to work..