It refers to which of the following marketing functions? a. Standardizing and grading b. Transporting c. Storing d. Selling

"Provide more quality products and services without variation in the quality”

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2014/10/23
Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

It is Standardizing & Grading

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

d. Selling

Syed Ahmed
من قبل Syed Ahmed , Sales & Projects Executive , Giffin Traffiks LLC

d. Selling is the correct answer!

Ibrahim Hussein Mayaleh
من قبل Ibrahim Hussein Mayaleh , Sales & Business Consultant and Trainer , Self-employed

A. Standardizing and grading