On which principle is this successful partnership built? a. Internet b. advertising c. dealer profitability d.global networks

<p>Caterpillar has a powerful partnership with its dealers.</p>

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2014/10/17
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Contributory profit margins on dealership

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

c. dealer profitability