Each computer running TCP/IP address assigned to it. What is an IP address? Desrcribe its format.

تم إضافة السؤال من قبل jacqueline ramos , service crew , Jollibee
تاريخ النشر: 2014/10/16
malek helali
من قبل malek helali , Technical Support Engineer , Hewlett Packard

An Internet Protocol address (IP address) is a numerical label assigned to each device .

it's format is aaa.bbb.ccc.ddd