What do you prefer live easy life without dreams or hard life with big dreams ?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/10/15
Rana Riaz Ahmad
من قبل Rana Riaz Ahmad , Group Human Resource Office- Talent Management , Al Mansouri 3B Group

If we have life its mean we have opportunity to convert our dreams into reality . I believe the thing i am holding in my mind bigger than everything .