Which life cyclemethodoligy is frequently use in Software companies?

تم إضافة السؤال من قبل Samsun Joseph , Project Head , Insakal Service Pvt.ltd
تاريخ النشر: 2014/10/15
Kamil Mushtaq
من قبل Kamil Mushtaq , Project Manager , folio3

Currently the most latest is Agile/Scrum methodology mostly used by service/project based software companies. However companies still using iterative and water fall for product development.