Why should a Pert Chart be maintained and updated daily to meet all deadlines? How does it help?

تم إضافة السؤال من قبل Nitin Gupta , General Manager , Mapple Hotels Palaces Resorts
تاريخ النشر: 2014/10/15
Ahmed wahba
من قبل Ahmed wahba , Hotel General Manager , millennium Hotels & Resorts.

* Avoid completion confusion....* Keep everyone in the same page....*Understand task relationships...*Effectively allocate resources...*Get handle on the future