What is the exact meaning of "streamlining" in Arabic? Or, deine it in EEnglish.

تم إضافة السؤال من قبل Ali Ismail , Translator , Saudi Football federation
تاريخ النشر: 2014/10/11
Snezana Brankovic
من قبل Snezana Brankovic , • Senior Consultant in Marketing Department , „Stankom” Business System

Hi Ali,

I cannot tell you i n Arabic, but I can give you synonyms in English:

aerodynamicsmooth, sleek

Snezana Brankovic