Apart from credit and operational risks, it faces (i) Basis risk (ii) Mismatch risk (iii) Market risk (iv) Liquidity risk

<p>A bank funds its assets from a pool of composite liabilities.</p>

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2014/10/03
Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

(i)    Basis risk