What is the process of interview ?

<p><strong>What is the process of interview in any organization and companies?</strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل SAGHEER AHMED , GM operation , Protecta Guard (pvt) Ltd
تاريخ النشر: 2014/09/27
Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

1. Form an interview board.

2. Invite candidate.

3. Conduct interview.

4. Selection.

5. Job offer letter.

P A Cariappa Appaiah
من قبل P A Cariappa Appaiah , back office executive , Inspire Hond

Face to face interview, conducting aptitude test, selection process, and Job offer letter.