Short-term loan can be described as:

<p>a. If the period is three years</p> <p>b. If the period is less than one year</p> <p>c. If the period is over one year</p>

تم إضافة السؤال من قبل Kamran Anjum , Head of Internal Audit , Rafhan Maize Products Company limited, Faisalabad, Pakistan, Ingredion Incorporated Gmbh
تاريخ النشر: 2014/09/25
Kamran Anjum
من قبل Kamran Anjum , Head of Internal Audit , Rafhan Maize Products Company limited, Faisalabad, Pakistan, Ingredion Incorporated Gmbh

Right Answer option B) If the period is less than one year

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Agree with answers given by all.

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

b. If the period is less than one year

Muhammad Zubair
من قبل Muhammad Zubair , CFO / Chief Accountant , RH Group

correct answer is b

Sara Khan
من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence

option B

Khan Sohal khan
من قبل Khan Sohal khan , Associate , State Street Syntel Services Pvt Ltd.

B is correct

Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

 ANSWER IS B

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

answer b

Samy saad mahrous saad
من قبل Samy saad mahrous saad , Accountant in the Banks & Foreign currency department , Elfady for pipes and fitings U.P.V.C

b