How could we expedite project data?

تم إضافة السؤال من قبل Siddiqui Abdul Hafeez , Worked for positions ,Project Eng,project coordinator ,deputy Project Manager,Senior Project Manager , Specialized Hospital Projects for Ministry of Health ,Conslt,Khatib&Alami,Saudi Binladin group,
تاريخ النشر: 2014/09/20
Muhammad Umar Qutab
من قبل Muhammad Umar Qutab , interface engineer , PDO

with proper planing of Engineering Drawings, material procurment and Construction activity.