Which thermal paste is best for cpu?

تم إضافة السؤال من قبل Labeeb Abdul Kareem , IT Support Engineer , Access Computers
تاريخ النشر: 2014/09/18
Roderick Cabase
من قبل Roderick Cabase , IT Technician , Saudi Aramco (Contract Isam Kabbani & Partners Co.)

ARCTIC MX2 thermal paste  and it has great longevity based on the state of the paste on machines that have come back for repairs or upgrades.