Are HID Fargo Card Printers the best?

Special Purpose Card Printers - Thermal Printing onto Plastic Cards

تم إضافة السؤال من قبل Abdul-Hadi Hammoudeh , Senior Key Account Manager , Saudi Electronic Trading & Contracting Co. - SETRA
Arfath Mohammed.
من قبل Arfath Mohammed. , IT Manager , Hyundai Arabia Company Ltd

HID  CARD ORUBTERS

DYE-SUBLIMATION PRINTER

ONE SIDED CARD PRINTING (FULL COLOR)

VERY LOW COST FILMS AND RIBBONS (REFILL CATRIDGE)

VERY FAST PRINTING

ENERGY STAR

TWO YEARS WARRANTY