What you required for this field?

تم إضافة السؤال من قبل Shanmugarajah Vinoth , Worker , BOC bank
تاريخ النشر: 2014/09/17
Ahmad MOUSSA
من قبل Ahmad MOUSSA , Trainee , LITIS Lab, university Of INSA

Hello,

To be a mapper, you need firstly to learn some basics thinks, such as geographic information system (GIS) basics

languages (java, C, C# ... ), some knowledge in programming platforms (Netbeans, Arcgis ...):It's also nice to learn the UML (Unified Modeling Language ) ...

Then,try to relate your programming skills with the GIS skills ...