What are the site requirements for a VSAT installation?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Abaker Ezeldin Mohamed , IT help desk technician , Sudan Radio and Television Broadcasting
تاريخ النشر: 2014/09/15
rawad najem
من قبل rawad najem , Project Manager / Senior Network Eng , INTRASKY (Lunasat-IDMi)

first you need to know on which satellite u need to point your antenna , its depend from LoS and band needed so a link budget can be done based on your location ' gps' uplink ..

equipment needed :  antenna ( tx / rx ) BUC ( based on link budget calculation ) LNB ;  cables ect..modem / dvb ( depend on the service you want )...