"Getting a visa to UAE will be the good choice for applying , or just use the hiring websites ?"

تم إضافة السؤال من قبل Youssef Filali , Qualiticien , LABORATOIRE PUBLIC D'ESSAIS ET D'ETUDES
تاريخ النشر: 2014/09/11
Hassan Raza Khan Lodhi
من قبل Hassan Raza Khan Lodhi , Freelance DBA , odesk.com

Getting Visa would be a good approach, but it also depends on luck,

Youssef Filali
من قبل Youssef Filali , Qualiticien , LABORATOIRE PUBLIC D'ESSAIS ET D'ETUDES

Thank you so much Mr. Hassan Raza Khan Lodhi for your precious answer.