What are the key issues that should be addressed in the design, conduct, and evaluation of training programs?

تم إضافة السؤال من قبل Nuha Ali , writer , freelance
تاريخ النشر: 2014/09/09
Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

1. Objectives.

2. Contents.

3. Methodology.

4. Trainer.

5. Curriculum.

6. Participants level.

7. Evaluation method.

Faraaz Qureshi
من قبل Faraaz Qureshi , Front Office Supervisor , Doubletree by Hilton London Heathrow

Planning, Organising, evaliating, Initaiative, Motivation, Follow up, Goals