ما هي رواتب مصممي مواقع الإنترنت في مصر ؟

تم إضافة السؤال من قبل Fathy Mahmoud Ahmed , Graphic designer / Motion Graphic designer / 3D Artist , Freelancer
تاريخ النشر: 2014/09/08
باسم راجي حسن شوالي
من قبل باسم راجي حسن شوالي , Senior web and graphic designer , We Market All Inc

ادني حد بحدود1500 جنية مصري الي4000 جنية و هذا يعتمد على البيزنس بتاع الشركة اللي اللي هتشتغل فيها ... اذا كانت شركة كبيرة او صغيرة