What is the best personal fitness training facility in the Gulf area?

تم إضافة السؤال من قبل dana tutunji , Architect , Helou Trading Co
تاريخ النشر: 2013/06/25
Daniel Sarmasan
من قبل Daniel Sarmasan , Instructor Fitness / Personal Trainer , Club Sportiv Gold Star

i`m not from there but any gym in which you can feel like home, where you feel comfortable and somewhat a part of .
you the gym is right for you , you will feel it trust me !

joel mater
من قبل joel mater , Fitness Trainer , Future Gym, Fitness Center

Fitness First & Fitness Track