How to impress the consumers to buy the product of our Chemical plant? e.g: Pharma.

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Khalid , Chemical Engineer Internee , Thatta Cement
تاريخ النشر: 2014/09/01
salim hadi
من قبل salim hadi , مهندس إنتاج , الشركة العربية اليمنية للإسمنت

 by focus on improving the quality of the product and and try to introduce good offers and price