What is the difference between save and update method in hibernate?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/08/28
IMRAN BABAR
من قبل IMRAN BABAR , Subject Matter Expert IT (SME IT) , Commtech Pvt Ltd

if the identifier doesn’t exist SAVE method will work and UPDATE will not work and the identifier does exist then UPDATE method will work..

ABDHUL SAJEER PUTHIYAVEETTIL
من قبل ABDHUL SAJEER PUTHIYAVEETTIL , Subject Matter Expert - IPTV , Malaysia Airport Consultancy Services Middle East

Please follow this link:-

http://www.javabeat.net/difference-between-hibernates-saveupdate-and-saveorupdate-methods/