How to receive and iterate the Java POJO object as a request from client to RESTful Web Service which developed in Spring MVC?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/08/28
Majid Hameed
من قبل Majid Hameed , Senior Java Developer , Check24 Vergleichsportal GmbH

Serialization/De-Serialization

On client side you need to serialize your Java Object into some format like XML or JSON.

On server side you need to de-serialize the request data from XML/JSON or any other format back to your Java Object.

JSON is performance wise efficient as compared to XML.