How to send Java POJO object as request to RESTful Web Service?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/08/28
Yatesh  Chauhan
من قبل Yatesh Chauhan , Java Developer , Chetu India (P) Limited

you can produce object in form of XML of JSON using 'jackson-binding' jar file which helps u to make your POJO object into JSON format while returning automatically.

Most of RESTfull Web Service frameworks support JSON Post as a request for example JAX-RS

Try to serialize your object using Jackson or GSON to serialize you POJO to JSON and use POST to send them as request to RESTfull Web Service specific method URL