What is the harmful contamination usually happen to ground water and how we can avoid it or treat it?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Mokhtar , Public Health Officer , Islamic Relief Worldwide Organization - Sudan
تاريخ النشر: 2014/08/27
Syed Zakir Hossein
من قبل Syed Zakir Hossein , Researcher , Smart Water Grid Research Group

Generally, Toxic materials e.g. Arsenic, heavy metals eg. Led, Iron. Moreover, radioactive materials eg. Iodine etc.