Is there any idea about lowering of surface water or ground water or infiltrated water ?

تم إضافة السؤال من قبل abdelmoniem alameen eltyaib shamshom شمشوم , QA/QC Engineer / Site Engineer , ENGINEERING CONSULTANTS
تاريخ النشر: 2014/10/02
Donno Maharanto
من قبل Donno Maharanto , Method & Industrial Engineer, Surface Treatment Engineer , PT Citra Tubindo Tbk, member of Vallourec Oil & Gas

You can pump out the water, use gravity drainage with perforated pipe or use barrier.